Social Media Advertising

Social Media Advertising (SMA) is een vorm van online marketing dat gebruikt maakt van social media netwerken als tool.

Het doel van social media advertising is het creëren van content dat gebruikers delen, liken en interessant vinden waardoor de naamsbekendheid stijgt of het aantal conversies wordt verhoogt.

Wat voor social media u het beste kunt gebruiken hangt af van uw doelgroep af. Het is altijd belangrijk om uw doelgroep goed te kennen, maar voor social media is dit nog belangrijker. Het is namelijk mogelijk met social media advertising om uw doelgroep specifiek te benaderen.

Je scrolt snel langs berichten heen als de eerste korte aanblik niet interessant is. Zorg er dus voor dat je content prikkelt. Wanneer je ze visueel prikkelt kan je daarna de boodschap overdragen. Beeld en geluid helpen dus vaak ook beter ten opzichte van tekstuele berichten. Interessante content wordt daarnaast ook vaker gedeeld en geliket, wat resulteert in een groter bereik en dus meer naamsbekendheid.

Social Media marketing uitbesteden?

Beschikt u zelf niet over de tijd of kennis om uw social media marketing uit te voeren? Dan kan je terecht bij ons! MoreClicks biedt uiteenlopende diensten aan op het gebied van internet marketing. Zo bieden wij Social Media diensten aan als Facebook Advertising, Instagram Advertising, Snapchat Advertising.

Benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?