Webdesign

Een gebruiksvriendelijke website die converteert

Uw nieuwe website moet meer zijn dan een mooi en representatief visitekaartje van je bedrijf. Websites moeten resultaat opleveren. Wanneer u een nieuwe website laat maken moet deze meetbaar zorgen voor meer leads,meer conversies en een hogere betrokkenheid van je doelgroep.

Een nieuwe website volledig op maat

Onze webdesigner werkt intensief samen met u om de perfecte website te ontwikkelen. Wij leveren altijd maatwerk, zodat uw website precies past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Makkelijk je eigen website onderhouden

Je nieuwe website wordt gebouwd in een CMS (Content Management System) dat zeer makkelijk in gebruik is zodat iedereen de website eenvoudig kan onderhouden.

Optimale gebruiksvriendelijkheid op alle schermformaten

Tegenwoordig is een groot gedeelte van het websiteverkeer mobiel – daar moet je nieuwe website op ingespeeld zijn. Daarom leveren we jouw nieuwe website volledig responsive op, zodat de website op alle bestaande schermformaten perfect wordt weergegeven.

Snelle en persoonlijke support

Voor kleine technische aanpassingen op de website kan je gebruikmaken van onze supportservice. Dat is de service van Moreclicks.

Zoekmachinevriendelijk

Nu je een nieuwe responsive website hebt laten maken, is het natuurlijk zaak dat je website zo snel mogelijk goed gevonden gaat worden. Dankzij ons zoekmachinevriendelijke CMS heb je alle functies aan boord om de website zoekmachinevriendelijk te optimaliseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?